Centrum voor dans - coaching - massage

Wie ben ik?

Ik ben Frederike Verhorst, moeder van een dochter en een zoon.

Als kinesitherapeute heb ik jarenlange ervaring om via het lichaam mensen verder te helpen. Het gemis aan een holistische benadering maakte dat ik steeds op zoek was naar wat mij echt bezielde.

Dansen ontdekte ik op de dansvloer als puber en later na mijn studies in allerlei opleidingen en cursussen. Dit groeide uit tot een passie en tot op heden blijft dansen en het bijbehorend lichaamswerk mijn leven bepalen.

Dansen geeft mij de mogelijkheid mijzelf uit te drukken, mijn lichaam te voelen, mijn speelsheid en sensualiteit te beleven, mij één te voelen en het contact via aanraking en communicatie met anderen te delen.

In de flow van de dans kwamen massage en coaching als vanzelf op mijn pad. Ze beïnvloeden en bestuiven mekaar, het ene is aanwezig in het andere.

Met dans, coaching en massage wil ik mensen helpen de verbinding met hunzelf en de ander te herstellen en te verdiepen. Vanuit een veilige setting, een niet oordelende aanwezigheid zodat ieder in alle openheid op zijn ritme kan groeien, wil ik mensen inspireren naar meer bewustzijn, genieten en expressie.

Opleidingen en cursussen

-Bachelor in de Kinesitherapie

-Danscoaching: coaching via dans en beweging, Utrecht bij Jaap Van Manen en Caroline Renette

-Dans en bewegingstherapie, Balans Gent

-Ayurvedische massage: Yoga & Ayurvedic Health, Internationale school voor Ayurveda in Gent

-Creatieve Interactie: Educatieve Academie in Antwerpen

-8-wekentraining Mindfulness, Hedwig Dujardin in Leuven

-Dansexpressie, Labandansopleiding (Rob Stuyf), Hedendaagse dans (25jaar), Contactimprovisatie, 5-ritmes, Authentic Movement

-Jarenlange yoga ervaring

-Cursussen Eutonie, Alexandermethode, Body-mind-centering, Awareness through the body

 

 

 

 

Afdrukken E-mail

Facebook