Centrum voor dans - coaching - massage

Gastactiviteiten

  • Daoyin Qigong: met Fabienne De Jonge

Gezondheidsoefeningen uit het Oude China - geschikt voor iedereen en uitermate geschikt voor senioren - we bewegen samen (geen meditatie) en leren een basis Qigong - met deze oefening behaalde ik goud in de internationale Daoyin competitie 2018 in Peking

Wanneer: elke donderdag op 6/9, 13/9, 20/9,27/9, 4/10, 11/10, 18/10 en 25/10 van 18u30 tot 19u45

Prijs: 96 EUR voor 8 sessies + 15 EUR/jaar verzekering

Meer info op www.yulan.be of bel Fabienne op 0493/311566 indien je graag een kennismakingssessie wil volgen.

  • Workshop Taiji basisoefeningen Yang stijl : met Fabienne De Jonge

Deze workshop is voor de beginnende beoefenaars van taiji, ongeacht de leeftijd - aan de hand van oefeningen worden de basisprincipes van deze martiale kunst toegelicht - we leren een basisvorm Yang stijl aan in groep - we bouwen aan een vorm, aan ons zelfvertrouwen, aan harmonie in groep - we ontspannen mentaal door met ons lichaam te werken.

Wanneer: elke donderdag op 6/9, 13/9, 20/9, 27/9, 4/10, 11/10, 18/10 en 25/10 van 20u tot 21u15

Prijs: 96 EUR voor 8 sessies + 15 EUR/jaar verzekering

Deelname aan beide workshops is 144 EU/persoon + 15 EUR/jaar verzekering

Meer info op www.yulan.be of bel Fabienne op 0493/311566 indien je graag een kennismakingssessie wil volgen.

  • Dans je vrij:  met Hadewijch Verhenne

elke derde zaterdag van de maand

vrije bijdrage

info en inschrijvingen:  www.facebook.com/groups/1220363348000882/ 

  • Partneryoga-Pantra-Joy: met Menso en Elise
Met Pantra-Joy willen we meer vreugde, plezier en verbinding brengen in de wereld. Door middel van yoga-houdingen aan te leren en uit te voeren met een ander is er sprake van direct en lichamelijk contact, verbale communicatie en veel plezier! 

We geloven en ondervinden dat elkaar helpen, ondersteunen en uitdagen om yoga-houdingen uit te voeren heel verbindend werkt op een voor iedereen toegankelijk niveau. Kwaliteiten die onder andere aangesproken worden zijn speelsheid, goed communiceren, doorzettingsvermogen en flexibiliteit. 

Partner yoga is een krachtige manier om je hart te openen en oude conflicten te overstijgen als ook om nieuwe vriendschappen aan te gaan. De yoga oefeningen worden hand in hand aangereikt met les-onderdelen zoals dans en speelse communicatie oefeningen. De lessen zijn laagdrempelig en vereisen geen yoga ervaring.

De duo's worden ter plekke gevormd, 'singles' zijn ook van harte welkom!

Wanneer: 14/9 en 19/10

Duur: 19u30-22u

Meenemen: Handdoek en een flesje waterTibetaanse

Prijs: 25€

Voor meer info: http://www.pantra-joy.com 

  • Proefavond Emotioneel Lichaamswerk® : met Ilse Van de Putte

Wanneer: woensdag 26/9 van 20u tot 22.30u

Prijs: 20 euro (en gratis bij inschrijving avondreeks)

Meebrengen: makkelijke kledij waarin je vrij kan bewegen

info en inschrijvingen: www.sentire.be

  • Emotioneel Lichaamswerk® - ruimte voor jezelf en in jezelf: met Ilse Van de Putte

Deze 10-delige reeks neemt je mee in beweging en ademen naar verschillende lichaamsgebieden. Het nodigt je uit om nieuwsgierig te zijn naar lichamelijke gewaarwording, je gevoel of opkomende gedachten en ruimte te geven aan vibratie, trilling, tinteling, klank, emotie, … Thema’s als gronden en aarden, vertrouwen, grenzen, druk, vertrouwen, contact en ontmoeting komen aan bod doorheen verschillende oefeningen.  Deze reeks is een pad van persoonlijke groei om jezelf beter te leren kennen, je levensenergie weer te laten stromen, meer te mogen ontspanning of échter in het leven te staan. Het draagt ook bij om beter om te gaan met stress. Deze reeks gaat door met een vaste groep van mensen.

Wanneer: woensdagen 3/10, 10/10, 17/10, 24/10, 31/10, 7/11, 14/11, 21/11, 28/11, 5/12, van 20u tot 22.30u

Prijs: 220 euro (KMO Portefeuille mogelijk!)

Meebrengen: makkelijke kledij waarin je vrij kan bewegen

info en inschrijvingen: www.sentire.be

  • Klank-relaxatieconcert: met Annelies van Loon en Astrid Deppe

Een uniek klank-en relaxatieconcert met Tibetaanse en Kristallen klankschalen, , verschillende fluiten, Keltische harp, stem, , gong, en allerlei ritmische en melodische instrumenten. Er zijn zowel muzikale-als klankmomenten die je in een diepere ontspanning kunnen brengen, dichtbij jezelf en je bron. Laat je heerlijk meevoeren op deze klankenstroom en kom zo thuis bij jezelf.

Wanneer: zondag 27 januari van 16u-17u30

Praktisch: breng een matje, dekentje en eventueel  een kussentje mee

Deelnameprijs: 15 euro, thee en water inbegrepen

  • Helende stem-en klankdag: de kracht van het ontluiken: met Rob Engels

Is een warme uitnodiging om de kracht en de wijsheid van helend zingen te ervaren. Je kan hieraan deelnemen zonder enige voorkennis.

Iedere klankdag vormt een aanzet tot het ontsluieren van je stem.  Het is een exploratie om mindful met je stemkleur en klanken om te gaan. Een weg in je te openen die leidt naar een groter zelfvertrouwen om stem te geven aan wie jij bent. En ook …een nieuwe relatie te ontwikkelen met je lichaam als jouw klank instrument.

Je bekent kleur en je stem wordt kleurrijk. Je komt in verbinding met datgene wat zich zo graag in je wil tonen, wil laten horen.

Spelenderwijs ontspan je je lichaam en geest via beweging, ademhalingsoefeningen, stem ondersteunende yoga houdingen, klankcirkels en stilte momenten.

Jouw geschenk bij deelname is een toename van veerkracht , innerlijke rust en vreugde, vitaliteit, vrijheid ...Opgeladen wandel je weer naar buiten

Wanneer: 17 maart 2019

Meer info: zie www.prayya.be bij helende stem of bel 02/759.75.72

Inschrijven vooraf verplicht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Afdrukken E-mail

Facebook

inschrijven nieuwsbrief