Centrum voor dans - coaching - massage

Gastactiviteiten

  •  Dans je vrijmet Hadewijch Verhenne

elke derde zaterdag van de maand

vrije bijdrage

info en inschrijvingen:  www.facebook.com/groups/1220363348000882/ 

 

  •  Sjamanistische Soundhealing met Reiki en Spirit van Luchtdraak: met Maarten Vandamme en Hedwig Cammaert
Makkelijk ontstressen zonder technieken te moeten leren?
Wil je eens werkelijk tot een diepe ontspanning komen?
Heb je even ruimte nodig om dichter bij jezelf te komen?
Zoek je een efficiënte en toch betaalbare manier om emotionele pijn te helen en je spirituele ontwikkeling te stimuleren?
Heb je bovendien wel eens zin om je te laten verwennen in een bad van hemelse en aardse klanken en vibraties?
 
Comfortabel liggend op een matje word je begeleid naar een reis in de droomtijd, je innerlijke werelden. Je wordt omhuld door liederen van de ziel en klanken van oerinstrumenten rond en soms op je lichaam: trom, ratel, stem, klankschalen, gong, rainstick, fluiten, didgeridoo, sansula, shruti box,…. 
De energieën en de trillingen van klanken en reiki werken in op je energielichaam. Zo kan je heel diep ontspannen, blokkades komen los en je komt in een meer harmonieuze resonantie, dichter bij je Kern. Een sjamanistische soundhealing met reiki is een echte verwenning, een geschenk aan jezelf.
 
Meer info over soundhealing: www.vanzelfnatuurlijk.be
 
Begeleiding: Maarten Van Damme, Hedwig Cammaert en An Van Huyck.
 
Wanneer: vrijdag 29/3, 20u-22u
 
Deelnameprijs: 30 euro
 
Meebrengen: makkelijke kledij aandoen, verder is alles voorzien.

 

  • "Ik hou van mij" VROUWENCIRKEL- Holsbeek: met Els Cuypers

Op 14 februari vieren geliefden de Liefde op Valentijnsdag.

Wat echter minder geweten is, is dat 13 februari wereldwijd uitgeroepen werd tot de 'Day of Self-Love'. Eigenlijk logisch want je kan pas echt van iemand houden als je van jeZelf kan houden zo luidt het. Mooie gedachte maar o zo moeilijk om in de praktijk te brengen!

Daarom deze "Ik hou van mij" - vrouwencirkel op zondag 10 februari. We stemmen ons af op ons hart en bewandelen het pad van Zelfliefde.

Via een klankmeditatie reizen we naar binnen, en vertoeven een tijdje in onze ’secret garden’. Hier laten we ons liefdevol koesteren door de Grote Moeder en openen ons hart voor de gulle geschenken die Mystery voor ons in petto heeft.

Wanneer: zondag 31 maart van 10u-17u

info en inschriijvingen: http://www.singingvillage.org/kalender.html

 

  • Helende stem-en klankdagen : 'de kracht van het ontluiken' en 'overvloed en bedding'met Rob Engels

Is een warme uitnodiging om de kracht en de wijsheid van helend zingen te ervaren. Je kan hieraan deelnemen zonder enige voorkennis.

Iedere klankdag vormt een aanzet tot het ontsluieren van je stem.  Het is een exploratie om mindful met je stemkleur en klanken om te gaan. Een weg in je te openen die leidt naar een groter zelfvertrouwen om stem te geven aan wie jij bent. En ook …een nieuwe relatie te ontwikkelen met je lichaam als jouw klank instrument.

Je bekent kleur en je stem wordt kleurrijk. Je komt in verbinding met datgene wat zich zo graag in je wil tonen, wil laten horen.

Spelenderwijs ontspan je je lichaam en geest via beweging, ademhalingsoefeningen, stem ondersteunende yoga houdingen, klankcirkels en stilte momenten.

Jouw geschenk bij deelname is een toename van veerkracht , innerlijke rust en vreugde, vitaliteit, vrijheid ...Opgeladen wandel je weer naar buiten

Wanneer:  -Kracht van het ontluiken: 17 maart 2019

                -Overvloed en bedding: 5 mei 2019

Meer info: zie www.prayya.be bij helende stem of bel 02/759.75.72

Bijdrage: 70 euro

Inschrijven vooraf verplicht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Afdrukken E-mail

Facebook

inschrijven nieuwsbrief