Centrum voor dans - coaching - massage

Gastactiviteiten

  •  Dans je vrijmet Hadewijch Verhenne

elke derde zaterdag van de maand

vrije bijdrage

info en inschrijvingen:  www.facebook.com/groups/1220363348000882/ 

 

  •  Sjamanistische Soundhealing met Reiki en Spirit van Uil: met Maarten Vandamme en Hedwig Cammaert
Makkelijk ontstressen zonder technieken te moeten leren?
Wil je eens werkelijk tot een diepe ontspanning komen?
Heb je even ruimte nodig om dichter bij jezelf te komen?
Zoek je een efficiënte en toch betaalbare manier om emotionele pijn te helen en je spirituele ontwikkeling te stimuleren?
Heb je bovendien wel eens zin om je te laten verwennen in een bad van hemelse en aardse klanken en vibraties?
 
Comfortabel liggend op een matje word je begeleid naar een reis in de droomtijd, je innerlijke werelden. Je wordt omhuld door liederen van de ziel en klanken van oerinstrumenten rond en soms op je lichaam: trom, ratel, stem, klankschalen, gong, rainstick, fluiten, didgeridoo, sansula, shruti box,…. 
De energieën en de trillingen van klanken en reiki werken in op je energielichaam. Zo kan je heel diep ontspannen, blokkades komen los en je komt in een meer harmonieuze resonantie, dichter bij je Kern. Een sjamanistische soundhealing met reiki is een echte verwenning, een geschenk aan jezelf.
 
Meer info over soundhealing: www.vanzelfnatuurlijk.be
 
Begeleiding: Maarten Van Damme, Hedwig Cammaert en An Van Huyck.
 
Wanneer: vrijdag 11/1, 20u-22u
 
Deelnameprijs: 30 euro
 
Meebrengen: makkelijke kledij aandoen, verder is alles voorzien.
 
 
  • Samauma Circle: Met Bart Scholts

 ‘Samauma’ is de naam die de Indigenous people van de Amazone geven aan de grootste boom van het Regenwoud. 
In het Portugees beter bekend als ‘Rainha da Floresta’, de Koningin van het Woud. Zij is de hoedster van alle leven op aarde en beschermster van, in het bijzonder de stammen en bewoners van het ‘Heilige Woud’ oftewel ‘Floresta Sagrada.’ In de tradities vervult ‘Zij’ de verbinding met de wereldziel.

We gaan ons verbinden met het wezen van de ‘Samauma’ en de diepere lagen van ons eigen ‘wezen’, geleid door de vibraties van de zachte melodieën van Comigo, die hun oorsprong vinden in de Spirituele Werken van de Amazonereligies.  

Wees welkom en voel je vrij om voor jezelf een intentie te plaatsen, te bidden, te mediteren, heling te ervaren of gewoonweg te genieten van mooie Sacrale liederen. 
 
Wanneer: 20 Januari 2019, om 19u30, welkom vanaf 19u.
 
Meebrengen: Meditatiekussen, pantoffels en dekentjes zelf meebrengen, stoelen aanwezig. 
 
Bijdrage : 15 euro
 
info en inlichtingen: www.comigomusic.com
 
  • Klank-relaxatieconcert: met Annelies van Loon en Astrid Deppe

Een uniek klank-en relaxatieconcert met Tibetaanse en Kristallen klankschalen, , verschillende fluiten, Keltische harp, stem, , gong, en allerlei ritmische en melodische instrumenten. Er zijn zowel muzikale-als klankmomenten die je in een diepere ontspanning kunnen brengen, dichtbij jezelf en je bron. Laat je heerlijk meevoeren op deze klankenstroom en kom zo thuis bij jezelf.

Wanneer: zondag 27 januari van 16u-17u30

Praktisch: breng een matje, dekentje en eventueel  een kussentje mee

Deelnameprijs: 15 euro, thee en water inbegrepen

info en inschrijvingen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

  • "Ik hou van mij" VROUWENCIRKEL- Holsbeek: met Els Cuypers

Op 14 februari vieren geliefden de Liefde op Valentijnsdag.

Wat echter minder geweten is, is dat 13 februari wereldwijd uitgeroepen werd tot de 'Day of Self-Love'. Eigenlijk logisch want je kan pas echt van iemand houden als je van jeZelf kan houden zo luidt het. Mooie gedachte maar o zo moeilijk om in de praktijk te brengen!

Daarom deze "Ik hou van mij" - vrouwencirkel op zondag 10 februari. We stemmen ons af op ons hart en bewandelen het pad van Zelfliefde.

Via een klankmeditatie reizen we naar binnen, en vertoeven een tijdje in onze ’secret garden’. Hier laten we ons liefdevol koesteren door de Grote Moeder en openen ons hart voor de gulle geschenken die Mystery voor ons in petto heeft.

Wanneer: zondag 10 februari van 10u-17u

info en inschriijvingen: http://www.singingvillage.org/kalender.html

 

  • Helende stem-en klankdagen : 'de kracht van het ontluiken' en 'overvloed en bedding'met Rob Engels

Is een warme uitnodiging om de kracht en de wijsheid van helend zingen te ervaren. Je kan hieraan deelnemen zonder enige voorkennis.

Iedere klankdag vormt een aanzet tot het ontsluieren van je stem.  Het is een exploratie om mindful met je stemkleur en klanken om te gaan. Een weg in je te openen die leidt naar een groter zelfvertrouwen om stem te geven aan wie jij bent. En ook …een nieuwe relatie te ontwikkelen met je lichaam als jouw klank instrument.

Je bekent kleur en je stem wordt kleurrijk. Je komt in verbinding met datgene wat zich zo graag in je wil tonen, wil laten horen.

Spelenderwijs ontspan je je lichaam en geest via beweging, ademhalingsoefeningen, stem ondersteunende yoga houdingen, klankcirkels en stilte momenten.

Jouw geschenk bij deelname is een toename van veerkracht , innerlijke rust en vreugde, vitaliteit, vrijheid ...Opgeladen wandel je weer naar buiten

Wanneer:  -Kracht van het ontluiken: 17 maart 2019

                -Overvloed en bedding: 5 mei 2019

Meer info: zie www.prayya.be bij helende stem of bel 02/759.75.72

Bijdrage: 70 euro

Inschrijven vooraf verplicht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Afdrukken E-mail

Facebook

inschrijven nieuwsbrief