De kunst van het verbinden op weg naar verandering

Tantra massage

We leven in een tijd waarin elkaar aanraken steeds minder vanzelfsprekend is. En toch is aanraking zo essentieel. Sterker nog, het is een noodzaak! Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat baby's een groei- en ontwikkelingsachterstand krijgen bij te weinig aanraking. Kinderen groeien rustiger en harmonischer op als ze geknuffeld worden.

Bij volwassenen is het niet veel anders. Zij zouden gelukkiger en meer tevreden in het leven staan als ze voldoende aanraking krijgen. Aanraking zorgt ervoor dat er hormonen vrijkomen, het welbekende knuffelhormoon oxytocyne. Dat zorgt ervoor dat stress vermindert, de bloeddruk daalt en het immuunsysteem versterkt. 

Een tantramassage komt tegemoet aan deze nood van aanraking, maar het is meer dan dat...

Laat ik het jou even uitleggen...

Met een tantramassage ontvang je een liefdevolle aanraking vanuit het hart, gegeven met volle aandacht en aanwezigheid. Maar ook jij wordt als ontvanger uitgenodigd om helemaal in het hier en nu aanwezig te zijn. Je hoeft niet na te denken over gisteren en morgen, je hoeft niet rond te kijken of bezig te zijn met iets anders. Jouw volle aandacht gaat naar het ontvangen van de massage vanuit jouw hart. 

Een tantramassage is een energetische massage, waarbij de seksuele energie zijn aandacht krijgt. Het activeren en weer vrij laten stromen van de levensenergie (prana) is een belangrijk onderdeel van de massage. Het laten rondcirculeren van deze energie kan je een extatisch geluksgevoel geven dat je nog dagen kan voelen. Het maakt je meer ontspannen, meer stromend, meer energiek, meer sensitief, meer liefdevol en zo veel meer.... 

Een tantramassage kan ook dingen losmaken. Blokkades die je in je leven hebt opgebouwd kunnen zichtbaar worden voor jou. Je hebt hier de kans om los te laten wat losgelaten wil worden. En dit kan helend werken. Nee, tantra is geen therapie, maar kan wel een therapeutische werking hebben . Heb je zware trauma's dan raad ik je aan om eerst professionele therapeutische hulp te zoeken.

 

Hoe begin je er aan?

Je maakt eerst een telefonische afspraak. Als ik jou niet ken dan wordt je eerst uitgenodigd voor een gesprek met een ayurvedische massage. Op deze manier kunnen we kennismaken en kunnen we samen bekijken wat deze massage voor jou kan betekenen. 

In het beste geval neem je een dagje vrij. Op deze manier kan je jezelf mentaal voorbereiden zonder daar verwachtingen aan te koppelen en dat is wel belangrijk. (Tantra nodigt uit in het hier en nu aanwezig te zijn. Als je met verwachtingen bezig bent dan zit je met je hoofd in de toekomst. En het is juist deze aanwezigheid in het nu die jou toelaat om te kunnen genieten, al je zintuigen te gebruiken en in je lijf te  zakken). Achteraf heb je ook alle tijd om thuis na te genieten.

Maar goed, ik weet dat het niet altijd mogelijk is een dagje vrij te nemen. In dat geval reserveer je 3 of 3,5 uur in je agenda afhankelijk van de duur van de massage. Je kan kiezen tussen een massage van 1,5 uur of 2 uur.

Je zorgt ervoor dat je gedoucht hebt . Helaas kan ik je geen douche aanbieden. Wel heb je de mogelijkheid om je te verfrissen voor en na de massage.

 

Hoe is het verloop van de sessie?

We beginnen altijd met een gesprekje vooraf. De massage wordt voorafgegaan door een ritueel dat inhoudelijk kan variëren al naargelang de vraag of noden. Het ritueel brengt jou in de juiste mindset zodat je klaar bent om de massage te ontvangen. Het is het eerste contact tussen jou en mij waarin we in een sfeer van verbondenheid respect uitdrukken voor elkaar. Na de massage krijg je de tijd om alles te integreren. We eindigen met een gesprekje als afsluiting om ervaringen te delen.

Er is mogelijkheid om het ritueel uit te breiden al naargelang de noden en behoeften.

 

Waar gaat het door?

Geremtestraat 6   

3220 Holsbeek

Als je de Geremtestraat inrijdt, dan blijf je de weg links volgen bij de splitsing. Het is het allerlaatste huis op de berg. Je rijdt links de oprit op . Je kan je auto onder het afdak parkeren.

 

Jouw bijdrage

190 euro voor een massage van 1,5 uur. Je bent in totaal 2,5 tot 3 uur aanwezig.

225 euro voor een massage van 2u. Je bent in totaal 3 tot 3,5 uur aanwezig.

300 euro voor een massage van 3u. Je bent 4 tot 4,5 uur aanwezig.

30 euro extra/ 1/2 uur, indien je een uitgebreider ritueel wenst.

 

Maak een afspraak 

 

Tags: tantramassage, mannen, vrouwen, leuven, holsbeek, Massage

Afdrukken E-mailadres