Centrum voor dans - coaching - massage

Massagedagworkshop voor koppels en gelegenheidsduo's

Wil je meer in verbinding komen met je partner?

Wil je de intimiteit tussen jou en je partner versterken en verdiepen?

Verlang je ernaar om je relatie een nieuwe frisse wind te geven?

Wil je meer we-time inbouwen in je dagdagelijkse leven?

Of wil je meer ervaring opdoen om een weldoende massage te kunnen geven ?

In deze workshop leer je elkaar een volledige lichaamsmassage te geven en dit op een liefdevolle en zorgzame manier. Je leert hoe je door jouw aanraking de ander tot rust en in vervoering kan brengen. Door ritme en drukveranderingen toe te passen, laat je je handen als het ware dansen over het lichaam van je partner. Op die manier kom je tot een persoonlijke, gevoelige en boeiende massage, heerlijk om te geven en te ontvangen.

Tijdens deze dag zal er veel aandacht gaan naar de manier waarop je de aanraking uitvoert, zodat je partner zich volledig kan overgeven aan de weldaad van jouw handen. Je leert je aandacht richten naar je partner en aanwezig te zijn in het hier en nu. Ook je eigen lichaamsbewustzijn speelt een belangrijke rol. Je leert spanningen waar te nemen bij jezelf, aandacht te geven aan je adem en oplossingen te zoeken om de massage op een comfortabele manier voor jezelf te kunnen toepassen. Op deze manier zal de massage zowel voor je partner als voor jou een fijne ervaring zijn.

Als ervaren masseuse, danseres en coach leid ik jullie doorheen het proces, waarin er aandacht gaat naar het creëren van een veilige ruimte in respect voor ieders grenzen. Ik gebruik technieken uit de Ayurvedische en sensuele massage. Vanuit deze achtergrond wil ik jou prikkelen om de kunst van het masseren eigen te maken en te komen tot een persoonlijke eigen creatie afgestemd op jouw partner.

Begeleiding: Frederike Verhorst

Ik wordt bijgestaan door Frank Polders die met veel enthousiasme de rol van model op zich wil nemen.

Wanneer: zondag 22 april van 10 tot 17u.

Deelnameprijs: 70 euro/pp, thee en water inbegrepen, eigen lunchpakket meenemen.

Gelieve het bedrag na inschrijving te storten op rekeningnummer BE44 9795 8717 4145 met vermelding van massagedagworkshop +je naam. Na inschrijving krijg je nog een mail met bijkomende praktische informatie.

                                                                                                               

                                                                            Schrijf je in

                                                                                                      

Afdrukken E-mail

Facebook