Centrum voor dans - coaching - massage

Massage 2-daagse voor koppels en gelegenheidsduo's

Wil je meer in verbinding komen met je partner?

Wil je de intimiteit tussen jou en je partner versterken en verdiepen?

Verlang je ernaar om je relatie een nieuwe frisse wind te geven?

Wil je meer we-time inbouwen in je dagdagelijkse leven?

Of wil je meer ervaring opdoen om een weldoende massage te kunnen geven ?

In deze 2 workshops leer je elkaar een volledige lichaamsmassage te geven en dit op een liefdevolle en zorgzame manier. Je leert hoe je door jouw aanraking de ander tot rust en in vervoering kan brengen. De aangeleerde technieken nodigen je uit om het lichaam van je partner met meer deskundigheid te benaderen. Door ritme en drukveranderingen toe te passen, laat je je handen als het ware dansen over het lichaam van je partner. Op die manier kom je tot een persoonlijke, gevoelige en boeiende massage, heerlijk om te geven en te ontvangen.

Tijdens deze 2 dagen zal er veel aandacht gaan naar de manier waarop je de aanraking uitvoert, zodat je partner zich volledig kan overgeven aan de weldaad van jouw handen. Je leert je aandacht richten naar je partner en aanwezig te zijn in het hier en nu. Ook je eigen lichaamsbewustzijn speelt een belangrijke rol. Je leert spanningen waar te nemen bij jezelf, aandacht te geven aan je adem en oplossingen te zoeken om de massage op een comfortabele manier voor jezelf te kunnen toepassen. Op deze manier zal de massage zowel voor je partner als voor jou een fijne ervaring zijn.

Als ervaren masseuse, danseres en coach leid ik jullie doorheen het proces, waarin er aandacht gaat naar het creëren van een veilige ruimte in respect voor ieders grenzen. Ik gebruik technieken uit de Ayurvedische en sensuele massage. Vanuit deze achtergrond wil ik jou prikkelen om de kunst van het masseren eigen te maken en te komen tot een persoonlijke eigen creatie afgestemd op jouw partner.

Ben je geïnteresseerd maar heb je geen massagepartner, dan kom je voorlopig op de wachtlijst te staan tot er nog iemand zich aandient. In dat geval zullen we jullie dan met elkaar in contact brengen.

Begeleiding: Frederike Verhorst

Wanneer: Datum nog nader te bepalen

Locatie: 't Chaletje: zie plannetje

Er is een busverbinding tussen Leuven en Aarschot: 310, afstappen aan de Dutselhoek, dan is het een kleine 10 min. wandelen tot aan de chalet.

Deelnameprijs: 160 euro/pp voor de 2 dagen, thee , water en versnapering en filmpje inbegrepen, eigen lunchpakket meenemen.

Gelieve het bedrag na inschrijving te storten op rekeningnummer BE44 9795 8717 4145 met vermelding van massagedagworkshop +je naam. Na inschrijving krijg je nog een mail met bijkomende praktische informatie.

 

 Schrijf je in

                                                                                                      

Tags: sensuele massage, ayurvedische massage, tantraleuven, koppels, tantra, Massage

Afdrukken E-mail

Facebook