Centrum voor dans - coaching - massage

Massage 2-daagse voor koppels en gelegenheidsduo's

Wil je meer in verbinding komen met je partner?

Wil je de intimiteit tussen jou en je partner versterken en verdiepen?

Verlang je ernaar om je relatie een nieuwe frisse wind te geven?

Wil je meer we-time inbouwen in je dagdagelijkse leven?

Of wil je meer ervaring opdoen om een weldoende massage te kunnen geven ?

In deze 2 workshops leer je elkaar een volledige lichaamsmassage te geven en dit op een liefdevolle en zorgzame manier. Je leert hoe je door jouw aanraking de ander tot rust en in vervoering kan brengen. De aangeleerde technieken nodigen je uit om het lichaam van je partner met meer deskundigheid te benaderen. Door ritme en drukveranderingen toe te passen, laat je je handen als het ware dansen over het lichaam van je partner. Op die manier kom je tot een persoonlijke, gevoelige en boeiende massage, heerlijk om te geven en te ontvangen.

Tijdens deze 2 dagen zal er veel aandacht gaan naar de manier waarop je de aanraking uitvoert, zodat je partner zich volledig kan overgeven aan de weldaad van jouw handen. Je leert je aandacht richten naar je partner en aanwezig te zijn in het hier en nu. Ook je eigen lichaamsbewustzijn speelt een belangrijke rol. Je leert spanningen waar te nemen bij jezelf, aandacht te geven aan je adem en oplossingen te zoeken om de massage op een comfortabele manier voor jezelf te kunnen toepassen. Op deze manier zal de massage zowel voor je partner als voor jou een fijne ervaring zijn.

Als ervaren masseuse, danseres en coach leid ik jullie doorheen het proces, waarin er aandacht gaat naar het creëren van een veilige ruimte in respect voor ieders grenzen. Ik gebruik technieken uit de Ayurvedische en sensuele massage. Vanuit deze achtergrond wil ik jou prikkelen om de kunst van het masseren eigen te maken en te komen tot een persoonlijke eigen creatie afgestemd op jouw partner.

Ben je geïnteresseerd maar heb je geen massagepartner, dan kom je voorlopig op de wachtlijst te staan tot er nog iemand zich aandient. In dat geval zullen we jullie dan met elkaar in contact brengen.

Begeleiding: Frederike Verhorst

Wanneer: zat. 27/4 en 11/5 van 10u-18u

Locatie: 't Chaletje: zie plannetje

Er is een busverbinding tussen Leuven en Aarschot: 310, afstappen aan de Dutselhoek, dan is het een kleine 10 min. wandelen tot aan de chalet.

Deelnameprijs: 160 euro/pp voor de 2 dagen, thee , water en versnapering en filmpje inbegrepen, eigen lunchpakket meenemen.

Gelieve het bedrag na inschrijving te storten op rekeningnummer BE44 9795 8717 4145 met vermelding van massagedagworkshop +je naam. Na inschrijving krijg je nog een mail met bijkomende praktische informatie.

 

 Schrijf je in

                                                                                                      

Afdrukken E-mail

kadobon Ayurvedische massage

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Ter waarde van een Ayurvedische massage :
van 1u aan 60 euro 
van 1,5u aan 80 euro
van 2u. aan 105 euro
 
Je kan de kadobon opvragen via contactformulier.  We maken dan een afspraak wanneer je de bon kan komen afhalen. Is dit voor jou niet mogelijk dan kan deze opgestuurd worden per post. De portkosten worden er dan extra bijgerekend.
 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                            

                                                                                                       

 

Afdrukken E-mail

Ayurvedische massage

Je voelt je niet optimaal in je lijf. Of stress heeft een nadelige invloed op je welbevinden. Je kampt met lichamelijke en/of psychische klachten. Of je hebt het gevoel te weinig energie te hebben. 

Je verlangt naar meer verbinding met je lichaam. Je wilt rust vinden en gedachten los kunnen laten. Je wilt ontspannen zodat je kan zakken in je lijf. Je verlangt naar meer energie zodat je leven weer kleurrijker wordt.

Of je wilt gewoon even me-time en jezelf verwennen.

Vind je je hierin terug dan kan deze massage jou helpen. Ik richt mij op wat jij nodig hebt, dit wordt duidelijk gemaakt door een gesprekje vooraf, maar ook tijdens de massage zal ik mij laten leiden door wat ik voel in jouw lichaam. Op deze manier krijg jij een massage op maat met een helende uitwerking.

Er wordt gemasseerd op de blote huid met warme biologische kruidenolie. De zachte en vloeiende, soms diepere technieken worden met volle aandacht gegeven. Jouw natuurlijke weerstand zal verhogen en zelfgenezende krachten worden gestimuleerd.

Deze Ayurvedische massage (Abhyanga) is in de eerste plaats een energetische massage. Ze werkt in op de prana= levensenergie, die circuleert via de nadis (dit zijn kanalen). Vervuilde prana veroorzaakt door psychische belasting kan door een Abhyanga-massage afgevoerd worden.

Ze heeft ook een zuiverende functie, ze verwijdert toxinen uit het lichaam door in te werken op de spieren. Daarnaast is er ook een voedend karakter door gebruik van sesamolie, uitermate geschikt bij een droge huid.

Je kan kiezen tussen een behandeling van 1,5 uur of 2 uur. Bij deze laatste worden de marmapunten van het lichaam meegenomen in de massage. Marmapunten zijn vitale punten die zorgen voor de verbinding van lichaam, geest en ziel. Ze staan in verbinding met onderliggende weefsels. Ze nemen levensenergie op uit de kosmos. Door te werken op deze punten kunnen blokkades worden opgeheven waardoor de energie weer kan doorstromen en het lichaam zich ogenblikkelijk kan ontspannen.

Deze massage kan helpen bij:

-stress

-Slaapproblemen

-Lichamelijke en psychische spanningen

-Burn-out

-depressie

-niet goed voelen in je lichaam

-circulatiestoornissen

-fibromyalgie en cvs

-rugklachten

-verouderingsprocessen

-te weinig energie, vermoeidheid

-stijfheid

-emotionele vermoeidheid

-trauma

-gebrek aan concentratie

 

Ter info:

Ayurveda is de traditionele geneeskunde van India en betekent letterlijk 'kennis van het leven'. De principes van Ayurveda kunnen ook in deze moderne tijd en in elke cultuur worden toegepast. Het doel van Ayurveda is niet enkel ziektes te genezen maar vooral ziektes te voorkomen. Hier spelen een gezonde voeding, massages en een natuurlijke levensstijl een belangrijke rol.

 

Waar: Geremtestraat 6   3220 Holsbeek

           Als je de Geremtestraat inrijdt, dan blijf je de weg links volgen bij de splitsing. Het is het allerlaatste huis op de berg. Je rijdt de oprit links op . Je kan auto onder het afdak parkeren.

 

Prijs: 85 euro voor een massage van 1,5 u

         110 euro voor een massage van 2u

 

 Maak een afspraak

Afdrukken E-mail

facebook

inschrijven nieuwsbrief