De kunst van het verbinden op weg naar verandering

Tantrische beleving voor ( gelegenheids) koppels

Zoek je meer diepgang en plezier in je relatie? Wil je meer genieten in het contact met je partner? Zoek je een weg om je werkelijk te kunnen verbinden vanuit je hart met je partner?

In een tantrische beleving dompelen we jullie in een bad van sensuele en verbindende aanrakingen. Jullie leren hoe elkaar liefdevol te beminnen. 

Een tantrische massage is een wonderlijke en heerlijke ervaring waarin je enerzijds leert hoe je deze afgestemd op je partner kan geven en anderzijds hoe je deze in volle overgave kan ontvangen.

Niets moet en alles is ok. Dit is nu net het mooie aan tantra, er is geen prestatiedrang, wat er is of niet is mag er allemaal zijn. 

Al naargelang jullie wensen kan een yoni en lingham massage deel uitmaken van de sessie.

Ben je single en vind je geen gelegenheidspartner? Geen nood dan zoek ik iemand die zich door jou wil laten verwennen.

Hoe ziet zo'n dagje er uit?

Na een kennismakingsrondje waarin er gelegenheid is om wensen, verwachtingen en /of eventuele achtergrond te delen, krijg je uitleg over wat tantra kan betekenen in je leven.

Na oefeningen die je in verbinding brengen met jezelf en je partner starten we met een demo van de massage. Daarna krijgen jullie ruimschoots de tijd om te oefenen en te genieten.

Praktisch

De workshop duurt ongeveer 5 à 6 uur.

Wil je ook een yoni en lingham massage leren, dan duurt de sessie ongeveer 6 à 7 uur. 

Heb je je eigen gelegenheidspartner niet meegebracht dan zal jij alleen de massage leren geven. In dat geval zal de sessie ongeveer 3u duren zonder yoni-of linghammassage en 4u met yoni-of linghammassage.

Breng je eigen lunchpakket mee. Water, thee en versnaperingen zijn aanwezig.

Zorg dat je gedoucht hebt voor de workshop. Er is mogelijkheid om je op te frissen achteraf. Helaas kan ik je geen douche aanbieden.

Jouw bijdrage

Als (gelegenheids)koppel: 490 euro

Met yoni-en linghammassage: 570 euro

Single: 305 euro

Met yoni en linghammassage: 380 euro

 

Maak een afspraak

 

Afdrukken E-mailadres

Tantra massage

We leven in een tijd waarin elkaar aanraken steeds minder vanzelfsprekend is. En toch is aanraking zo essentieel. Sterker nog, het is een noodzaak! Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat baby's een groei- en ontwikkelingsachterstand krijgen bij te weinig aanraking. Kinderen groeien rustiger en harmonischer op als ze geknuffeld worden.

Bij volwassenen is het niet veel anders. Zij zouden gelukkiger en meer tevreden in het leven staan als ze voldoende aanraking krijgen. Aanraking zorgt ervoor dat er hormonen vrijkomen, het welbekende knuffelhormoon oxytocyne. Dat zorgt ervoor dat stress vermindert, de bloeddruk daalt en het immuunsysteem versterkt. 

Een tantramassage komt tegemoet aan deze nood van aanraking, maar het is meer dan dat...

Laat ik het jou even uitleggen...

Met een tantramassage ontvang je een liefdevolle aanraking vanuit het hart, gegeven met volle aandacht en aanwezigheid. Maar ook jij wordt als ontvanger uitgenodigd om helemaal in het hier en nu aanwezig te zijn. Je hoeft niet na te denken over gisteren en morgen, je hoeft niet rond te kijken of bezig te zijn met iets anders. Jouw volle aandacht gaat naar het ontvangen van de massage vanuit jouw hart. 

Een tantramassage is een energetische massage, waarbij de seksuele energie zijn aandacht krijgt. Het activeren en weer vrij laten stromen van de levensenergie (prana) is een belangrijk onderdeel van de massage. Het laten rondcirculeren van deze energie kan je een extatisch geluksgevoel geven dat je nog dagen kan voelen. Het maakt je meer ontspannen, meer stromend, meer energiek, meer sensitief, meer liefdevol en zo veel meer.... 

Een tantramassage kan ook dingen losmaken. Blokkades die je in je leven hebt opgebouwd kunnen zichtbaar worden voor jou. Je hebt hier de kans om los te laten wat losgelaten wil worden. En dit kan helend werken. Nee, tantra is geen therapie, maar kan wel een therapeutische werking hebben . Heb je zware trauma's dan raad ik je aan om eerst professionele therapeutische hulp te zoeken.

 

Hoe begin je er aan?

Je maakt eerst een telefonische afspraak. Als ik jou niet ken dan wordt je eerst uitgenodigd voor een gesprek met een ayurvedische massage. Op deze manier kunnen we kennismaken en kunnen we samen bekijken wat deze massage voor jou kan betekenen. 

In het beste geval neem je een dagje vrij. Op deze manier kan je jezelf mentaal voorbereiden zonder daar verwachtingen aan te koppelen en dat is wel belangrijk. (Tantra nodigt uit in het hier en nu aanwezig te zijn. Als je met verwachtingen bezig bent dan zit je met je hoofd in de toekomst. En het is juist deze aanwezigheid in het nu die jou toelaat om te kunnen genieten, al je zintuigen te gebruiken en in je lijf te  zakken). Achteraf heb je ook alle tijd om thuis na te genieten.

Maar goed, ik weet dat het niet altijd mogelijk is een dagje vrij te nemen. In dat geval reserveer je 3 of 3,5 uur in je agenda afhankelijk van de duur van de massage. Je kan kiezen tussen een massage van 1,5 uur of 2 uur.

Je zorgt ervoor dat je gedoucht hebt . Helaas kan ik je geen douche aanbieden. Wel heb je de mogelijkheid om je te verfrissen voor en na de massage.

 

Hoe is het verloop van de sessie?

We beginnen altijd met een gesprekje vooraf. De massage wordt voorafgegaan door een ritueel dat inhoudelijk kan variëren al naargelang de vraag of noden. Het ritueel brengt jou in de juiste mindset zodat je klaar bent om de massage te ontvangen. Het is het eerste contact tussen jou en mij waarin we in een sfeer van verbondenheid respect uitdrukken voor elkaar. Na de massage krijg je de tijd om alles te integreren. We eindigen met een gesprekje als afsluiting om ervaringen te delen.

Er is mogelijkheid om het ritueel uit te breiden al naargelang de noden en behoeften.

 

Waar gaat het door?

Geremtestraat 6   

3220 Holsbeek

Als je de Geremtestraat inrijdt, dan blijf je de weg links volgen bij de splitsing. Het is het allerlaatste huis op de berg. Je rijdt links de oprit op . Je kan je auto onder het afdak parkeren.

 

Jouw bijdrage

190 euro voor een massage van 1,5 uur. Je bent in totaal 2,5 tot 3 uur aanwezig.

225 euro voor een massage van 2u. Je bent in totaal 3 tot 3,5 uur aanwezig.

300 euro voor een massage van 3u. Je bent 4 tot 4,5 uur aanwezig.

30 euro extra/ 1/2 uur, indien je een uitgebreider ritueel wenst.

 

Maak een afspraak 

 

Afdrukken E-mailadres

kadobon Ayurvedische massage

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Ter waarde van een Ayurvedische massage :
van 1u aan 60 euro 
van 1,5u aan 80 euro
van 2u. aan 105 euro
 
Je kan de kadobon opvragen via contactformulier.  We maken dan een afspraak wanneer je de bon kan komen afhalen. Is dit voor jou niet mogelijk dan kan deze opgestuurd worden per post. De portkosten worden er dan extra bijgerekend.
 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                            

                                                                                                       

 

Afdrukken E-mailadres

Ayurvedische massage: Abhyanga

Waarom zou je voor een Ayurvedische massage kiezen?

Als stress je leven bepaalt, je niet optimaal in je lijf voelt, lichamelijke klachten je welbevinden beïnvloeden, je energie tekort schiet, dan kan deze massage jou helpen om je levenskwaliteit te verhogen.

Maar ook als je gewoon een momentje voor jezelf wilt, even me-time. je nou echt iets hebben om dit jezelf te gunnen? Even alles vergeten, je smartphone uitzetten en van de wereld verdwijnen. Dat is trouwens heel gezond en werkt prima preventief!

Een Ayurvedische massage, Abhyanga, is in de eerste plaats een energetische massage en werkt zowel ontspannend als energiegevend. Ze werkt in op de prana, dit is levensenergie, die circuleert via de nadis . Nadis zijn energiekanalen waardoorheen de levensenergie circuleert. Vervuilde prana veroorzaakt door psychische belasting kan door een Abhyanga-massage afgevoerd worden.

Ze heeft ook een zuiverende functie, ze verwijdert toxinen uit het lichaam door in te werken op de spieren. 

Natuurlijk masseer ik op de blote huid. Ik gebruik warme biologische sesamolie en deze is uitermate geschikt voor alle huidtypes. Desgewenst doe ik er wat etherische olie bij.

Door specifieke technieken, wisselende druk, ritme en snelheid kan ik deze massage aanpassen aan jouw behoefte of aan dat wat er nodig is.  Ik richt mij tot jou en zal met volle aandacht aanwezig zijn. Op deze manier krijg jij een massage op maat met een helende zelf genezende uitwerking.

Je kan kiezen tussen een behandeling van 1,5 uur of 2 uur. Bij deze laatste worden de marmapunten van het lichaam meegenomen.. Marmapunten zijn vitale punten die zorgen voor de verbinding van lichaam, geest en ziel. Ze staan in verbinding met onderliggende weefsels. Ze nemen levensenergie op uit de kosmos. Door te werken op deze punten kunnen blokkades worden opgeheven waardoor de energie weer kan doorstromen en het lichaam zich ogenblikkelijk kan ontspannen.

Allicht heb je jezelf gedoucht en kom je in hygiënische omstandigheden. Helaas kan ik je geen douche aanbieden. Mocht je een lange rit achter de rug hebben en je je graag even verfrist, geef dan even een seintje.Dan zorg ik ervoor dat dit mogelijk is.

 

Deze massage kan je helpen bij:

 • stress
 • Slaapproblemen
 • lichamelijke en psychische spanningen
 • burn-out
 • depressie
 • niet goed in je vel voelen
 • circulatiestoornissen
 • fibromyalgie en cvs
 • rug en nekklachten
 • verouderingsprocessen
 • te weinig energie, vermoeidheid
 • stijfheid
 • emotionele vermoeidheid
 • trauma
 • gebrek aan concentratie

Misschien merk je dat je heel wat symptomen hebt uit deze lijst. Dan raad ik je aan om ook even te kijken op mijn pagina van Stress en Burn-out. Immers als je echt verandering wilt, vraagt dit om een totaalaanpak. Ik help je er graag mee verder!

Ter info:

Ayurveda is de traditionele geneeskunde van India en betekent letterlijk 'kennis van het leven'. De principes van Ayurveda kunnen ook in deze moderne tijd en in elke cultuur worden toegepast. Het doel van Ayurveda is niet enkel ziektes te genezen maar vooral ziektes te voorkomen. Hierin spelen een gezonde voeding, massages en een natuurlijke levensstijl een belangrijke rol.

 

Waar gaat het door?

Geremtestraat 6   

3220 Holsbeek

Als je de Geremtestraat inrijdt, dan blijf je de weg links volgen bij de splitsing. Het is het allerlaatste huis op de berg. Je rijdt links de oprit op . Je kan je auto onder het afdak parkeren.

 

Jouw bijdrage:

120 euro voor een massage van 1,5 u

150 euro voor een massage van 2u

Je wordt ook effectief 1,5 of 2u gemasseerd, voor en nagesprek zijn niet inbegrepen in de tijd, wat betekent dat je ongeveer een half uurtje in je tijdsbestek moet bijrekenen.

 

Maak een afspraak

 

Afdrukken E-mailadres

facebook

inschrijven nieuwsbrief