De kunst van het verbinden op weg naar verandering

Tantra massage

We leven in een tijd waarin elkaar aanraken steeds minder vanzelfsprekend is. En toch is aanraking zo essentieel. Sterker nog, het is een noodzaak! Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat baby's een groei- en ontwikkelingsachterstand krijgen bij te weinig aanraking. Kinderen groeien rustiger en harmonischer op als ze geknuffeld worden.

Bij volwassenen is het niet veel anders. Zij zouden gelukkiger en meer tevreden in het leven staan als ze voldoende aanraking krijgen. Aanraking zorgt ervoor dat er hormonen vrijkomen, het welbekende knuffelhormoon oxytocyne. Dat zorgt ervoor dat stress vermindert, de bloeddruk daalt en het immuunsysteem versterkt. 

Een tantramassage komt tegemoet aan deze nood van aanraking, maar het is meer dan dat...

Laat ik het jou even uitleggen...

Met een tantramassage ontvang je een liefdevolle aanraking vanuit het hart, gegeven met volle aandacht en aanwezigheid. Maar ook jij wordt als ontvanger uitgenodigd om helemaal in het hier en nu aanwezig te zijn. Je hoeft niet na te denken over gisteren en morgen, je hoeft niet rond te kijken of bezig te zijn met iets anders. Jouw volle aandacht gaat naar het ontvangen van de massage vanuit jouw hart. Maar wat als ik nu in slaap val, hoor ik je zeggen? Ook dat is oké. Dat in nu net tantra, er is geen dualiteit, geen goed of fout.

Een tantramassage is een energetische massage, waarbij ook de seksuele energie zijn aandacht krijgt. Het activeren en weer vrij laten stromen van de levensenergie (prana) is een belangrijk onderdeel van de massage. Het laten rondcirculeren van deze energie kan je een extatisch geluksgevoel geven dat je nog dagen kan voelen. Het maakt je meer ontspannen, meer stromend, meer energiek, meer sensitief, meer liefdevol en zo veel meer.... Maar ook nu, het kan zich bij iedereen anders manifesteren en dat is helemaal oké.

Een tantramassage kan ook dingen losmaken. Blokkades die je in je leven hebt opgebouwd kunnen zichtbaar worden voor jou. Je hebt hier de kans om los te laten wat losgelaten wil worden. En dit kan helend werken. Nee, tantra is geen therapie, maar kan wel therapeutisch werken op een indirecte manier. Heb je zware trauma's dan raad ik je aan om eerst professionele therapeutische hulp te zoeken.

 

Hoe begin je er aan?

Je maakt eerst een telefonische afspraak. Als ik jou niet ken dan wordt je eerst uitgenodigd voor een gesprek met een ayurvedische massage. Op deze manier kunnen we kennismaken en kunnen we samen bekijken wat deze massage voor jou kan betekenen. 

In het beste geval neem je een dagje vrij. Op deze manier kan je jezelf mentaal voorbereiden zonder daar verwachtingen aan te koppelen en dat is wel belangrijk. (Tantra nodigt uit in het hier en nu aanwezig te zijn. Als je met verwachtingen bezig bent dan zit je met je hoofd in de toekomst. En het is juist deze aanwezigheid in het nu die jou toelaat om te kunnen genieten, al je zintuigen te gebruiken en in je lijf te  zakken). Achteraf heb je ook alle tijd om thuis na te genieten.

Maar goed, ik weet dat het niet altijd mogelijk is een dagje vrij te nemen. In dat geval reserveer je 3 of 3,5 uur in je agenda afhankelijk van de duur van de massage. Je kan kiezen tussen een massage van 1,5 uur of 2 uur.

Je zorgt ervoor dat je gedoucht hebt . Helaas kan ik je geen douche aanbieden. Wel heb je de mogelijkheid om je te verfrissen voor en na de massage.

 

Hoe is het verloop van de sessie?

We beginnen altijd met een gesprekje vooraf. Nadat je je hebt klaargemaakt doen we een ritueel waarin je uitgenodigd wordt om in verbinding te komen gevolgd door een uiting van wederzijds respect aan elkaar. Daarna volgt de massage. Na de massage krijg je de tijd om alles te integreren. We eindigen met een gesprekje als afsluiting om ervaringen te delen.

 

Waar gaat het door?

Geremtestraat 6   

3220 Holsbeek

Als je de Geremtestraat inrijdt, dan blijf je de weg links volgen bij de splitsing. Het is het allerlaatste huis op de berg. Je rijdt links de oprit op . Je kan je auto onder het afdak parkeren.

 

Jouw bijdrage

180 euro voor een massage van 1,5 uur. Je bent in totaal 2,5 tot 3 uur aanwezig.

210 euro voor een massage van 2u. Je bent in totaal 3 tot 3,5 uur aanwezig.

 

Maak een afspraak 

 

Afdrukken E-mail

Godinnenmassage: Ayurvedische zuiverende gezichtsmassage

COVID-19: 
 
Wat zijn de voorzorgsmaatregelen?
 
 • Je blijft thuis als je je ziek voelt : verlies van reuk en smaak, plotse vermoeidheid, koorts, keelpijn, hoesten ...of als iemand in je gezin ziek is. In dat geval maken we een nieuwe afspraak. Ook van mijn kant zorg ik ervoor dat ik jullie in gezonde toestand behandel en zal een afspraak afbellen als ik één van die symptomen heb.
 • Je komt met een goede hygiëne.
 • Je brengt je eigen handdoeken mee dwz. een lichaamsgrote of 2 middelgrote handdoeken en kleine handdoek. De bedoeling is dat je met de grote handdoeken de tafel kan bedekken en de kleinere handdoek gebruikt om jezelf na de massage af te drogen. Mocht dit een probleem voor je zijn, laat het mij weten, dan zorgen we voor en oplossing. 
 • Neem een flesje water mee ( tijdelijk zal ik jullie geen water aanbieden)  
Waar zorg ik voor:
 
 • Ik zal bij aanvang van de massage een ffp2 mondmasker gebruiken. Deze mondmaskers geven de beste veiligheid, zowel voor de cliënt als voor mij. Ze worden gebruikt in de gezondheidszorg.
 • Er zal ontsmettende gel aanwezig zijn voor de handen.
 • Na iedere massagebeurt zal alles wat nodig is ontsmet worden.
 • De ruimte wordt goed geventileerd .
Omdat deze maatregelen extra arbeid en kosten met zich meebrengen zal ik jullie voorlopig 5 euro extra moeten aanrekenen.

 

Hou jij er ook van om zo verwend te worden aan je gezicht? Brengen zachte aanrakingen op die plek ook rillingen over heel je lijf?  Dan is deze Godinnenmassage iets voor jou!

Deze massage heeft een uitermate ontspannende en rustgevende uitwerking en zorgt voor evenwicht in je zenuwstelsel. Je gedachten worden als vanzelf opgelost door de zachte aanrakingen, een heldere geest is achteraf het resultaat, waardoor je alerter in het leven staat. Ook je vitaliteit wordt op een hoger peil gebracht doordat er gewerkt wordt op plexussen en reflexzones.

Je wordt gemasseerd met natuurlijke zelfgemaakte smeersels die een zuiverende functie op je huid hebben. Deze zijn aangepast aan jouw huidtype en je krijgt achteraf het receptje mee naar huis.

Naast je gezicht worden ook je rug, bovenste deel van je thorax, handen en voeten verwend.

Als herboren ga je terug naar huis!

 

Deze massage kan helpen bij:

 • Stress en Burn-out
 • Slaapstoornissen
 • Psychische spanningen
 • Fibromyalgie en cvs
 • Vermoeidheid
 • Drukmakende gedachten
 • ADHD

 

Duur van de behandeling: :

1,5 à 2u. Reken erop dat je minstens 2,5 uur er voor uittrekt met de voorbereiding erbij.

 

Waar: 

Geremtestraat 6   3220 Holsbeek

Als je de Geremtestraat inrijdt, dan blijf je de weg links volgen bij de splitsing. Het is het allerlaatste huis op de berg. Je rijdt de oprit links op . Je kan auto onder het afdak parkeren.

 

Jouw bijdrage

130 euro, receptje inbegrepen

 

Maak een afspraak

 

 

Afdrukken E-mail

kadobon Ayurvedische massage

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Ter waarde van een Ayurvedische massage :
van 1u aan 60 euro 
van 1,5u aan 80 euro
van 2u. aan 105 euro
 
Je kan de kadobon opvragen via contactformulier.  We maken dan een afspraak wanneer je de bon kan komen afhalen. Is dit voor jou niet mogelijk dan kan deze opgestuurd worden per post. De portkosten worden er dan extra bijgerekend.
 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                            

                                                                                                       

 

Afdrukken E-mail

Ayurvedische massage: Abhyanga

Waarom zou je voor een Ayurvedische massage kiezen?

Ik kan je vertellen dat je als herboren de deur uit gaat! Zeker als je je niet optimaal in je lijf voelt. Als teveel stress in je leven aanwezig is.  Als je lichamelijke klachten hebt zoals rug of/en nekpijn. Of als je te weinig energie hebt. 

Je wilt natuurlijk rust vinden en in je lijf zakken. Je wilt je dagelijkse bezigheden met enthousiasme en veel energie tegemoet gaan. Je wilt je helemaal opgeladen voelen en het leven in al zijn kleurschakeringen zien. 

Moet je nou echt iets hebben om dit jezelf te gunnen? Natuurlijk niet. Ook als je je kiplekker voelt maar wel nood hebt aan even me time. Daar is niks verkeerd mee. Even alles vergeten, je smartphone uitzetten en van de wereld verdwijnen. Dat is trouwens heel gezond en werkt prima preventief!

Een Ayurvedische massage, Abhyanga, is in de eerste plaats een energetische massage en werkt zowel ontspannend als energiegevend. Ze werkt in op de prana, dit is levensenergie, die circuleert via de nadis . Nadis zijn energiekanalen waardoorheen de levensenergie circuleert. Vervuilde prana veroorzaakt door psychische belasting kan door een Abhyanga-massage afgevoerd worden.

Ze heeft ook een zuiverende functie, ze verwijdert toxinen uit het lichaam door in te werken op de spieren. 

Natuurlijk masseer ik op de blote huid. Ik gebruik warme biologische sesamolie en deze is uitermate geschikt voor alle huidtypes. Desgewenst doe ik er wat etherische olie bij.

Door specifieke technieken, wisselende druk, ritme en snelheid kan ik deze massage aanpassen aan jouw behoefte of aan dat wat er nodig is.  Ik richt mij tot jou en zal met volle aandacht aanwezig zijn. Op deze manier krijg jij een massage op maat met een helende zelf genezende uitwerking.

Je kan kiezen tussen een behandeling van 1,5 uur of 2 uur. Bij deze laatste worden de marmapunten van het lichaam meegenomen.. Marmapunten zijn vitale punten die zorgen voor de verbinding van lichaam, geest en ziel. Ze staan in verbinding met onderliggende weefsels. Ze nemen levensenergie op uit de kosmos. Door te werken op deze punten kunnen blokkades worden opgeheven waardoor de energie weer kan doorstromen en het lichaam zich ogenblikkelijk kan ontspannen.

Allicht heb je jezelf gedoucht en kom je in hygiënische omstandigheden. Helaas kan ik je geen douche aanbieden. Mocht je een lange rit achter de rug hebben en je je graag even verfrist, geef dan even een seintje.Dan zorg ik ervoor dat dit mogelijk is.

 

Deze massage kan je helpen bij:

 • stress
 • Slaapproblemen
 • lichamelijke en psychische spanningen
 • burn-out
 • depressie
 • niet goed in je vel voelen
 • circulatiestoornissen
 • fibromyalgie en cvs
 • rugklachten
 • verouderingsprocessen
 • te weinig energie, vermoeidheid
 • stijfheid
 • emotionele vermoeidheid
 • trauma
 • gebrek aan concentratie

Misschien merk je dat je heel wat symptomen hebt uit deze lijst. Dan raad ik je aan om ook even te kijken op mijn pagina van Stress en Burn-out. Immers als je echt verandering wilt, vraagt dit om een totaalaanpak. Ik help je er graag mee verder!

Ter info:

Ayurveda is de traditionele geneeskunde van India en betekent letterlijk 'kennis van het leven'. De principes van Ayurveda kunnen ook in deze moderne tijd en in elke cultuur worden toegepast. Het doel van Ayurveda is niet enkel ziektes te genezen maar vooral ziektes te voorkomen. Hierin spelen een gezonde voeding, massages en een natuurlijke levensstijl een belangrijke rol.

 

Waar gaat het door?

Geremtestraat 6   

3220 Holsbeek

Als je de Geremtestraat inrijdt, dan blijf je de weg links volgen bij de splitsing. Het is het allerlaatste huis op de berg. Je rijdt links de oprit op . Je kan je auto onder het afdak parkeren.

 

Jouw bijdrage:

95 euro voor een massage van 1,5 u

120 euro voor een massage van 2u

 

Maak een afspraak

 

Afdrukken E-mail

facebook

inschrijven nieuwsbrief