De kunst van het verbinden op weg naar verandering

Cuddle Party

Nog in te plannen, na de Corona

Cuddle Party is ....een workshop, een sociaal en educatief event.

Je bent van harte welkom om op een ontspannen en speelse manier te oefenen met het uitspreken van grenzen en het vragen wat je echt verlangt. We spelen met niet-seksuele aanrakingsvormen (zoals knuffels of massage) binnen een veilige omgeving en onder professionele begeleiding.

Cuddle Party is GEEN seksueel event. Kleding blijft ten allen tijde aan. Aanraking mag als je het wil, maar moet op geen enkel moment.
Niets moet tijdens dit event, je mag ook gewoon rondhangen, je ontspannen of rustig in de ruimte aanwezig zijn.

WAAROM ZOU JE NAAR EEN CUDDLE PARTY KOMEN?

Cuddle Party is gezellig, licht, een cadeautje aan jezelf. Geen chit-chat, wel ruimte om helemaal te zijn zoals je bent. De drukte van alledag laten we achter aan de deur samen met onze schoenen en we vertragen naar aanwezig zijn in het moment. Je bent welkom om te genieten van verbinding in een veilige en comfortabele ruimte.

Ooit al gehoord van oxytocine of het knuffelhormoon? Bij 20 seconden liefdevolle aanraking komt dit pretstofje in je lichaam vrij en heeft een helende invloed op je gezondheid.

WAT MAG IK VERWACHTEN?

Tijdens het eerste deel heten we iedereen welkom en is er een korte workshop waar we de afspraak regels van de Cuddle Party bespreken. We spelen enkele korte communicatie spelletjes waarbij we duidelijk leren zijn in het maken van een overeenkomst en het zetten van onze grenzen. Het tweede deel van de avond is vrijspel voor knuffels, gesprekken en ontspanning. Op het einde is er een kort afsluitmomentje.

PRAKTISCH VERLOOP VAN DE AVOND:

18:30 - Walk in, ontvangst en een kopje thee
19:00 - Sluiten we de deuren. Welkom cirkel en korte workshop rond cuddle party afspraken
19:45 - Free Cuddling
23:00 - Afsluiten

*BELANGRIJK - WEES OP TIJD – DEUREN SLUITEN OM 7:00PM!

Om een veilige container te creeren voor de deelnemers, laten we niemand meer toe in de ruimte na 7:00pm!

LEEFTIJD: Dit is een (18+) event. We verwelkomen diversiteit in leeftijd, geslacht, cultuur, sexuele orientatie en levenservaring. We vragen om een open en respectvolle houding.

KLEDING:

Draag comfortable kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen. Dit is een schoenen vrije ruimte, dus je brengt misschien graag sokken mee.

VOORBEREIDING: uit respect voor alle deelnemers vragen we je hygienisch en verzorgd te komen, geen sterke geuren te dragen.
Mensen onder invloed van drugs of alcohol worden geweerd van het event.

BIJDRAGE: 35 euro, hapjes en drank inbegrepen

BOEK JE TICKET: Email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om te checken of er nog plaats vrij is. Zoja, dan ontvang je de gegevens om je bijdrage te storten en daarmee je plaats te bevestigen. Plaatsen zijn beperkt.
Dit is een speciale editie waar wat extra zorg besteed wordt aan zintuigelijke prikkels met ook wat extra heerlijke hapjes en drankjes.

INSCHRIJVEN: ten laatste dinsdag 11 februari

ANNULATIE:

> cancellaties tot 24 uur voor het event = volledige terugbetaling
> cancellaties binnen 24 uur voor het event = 50% terugbetaling
> no-show = geen terugbetaling

WIE DOET DE BEGELEIDING?

Dirk, Certified Cuddle Party facilitator. Ggepassioneerd rond werken met grenzen en verlangens en vandaar faciliteer ik ook Wheel of Consent en Ritual Play workshops. Cuddle Parties geef ik samen met mijn partner Etske, kunstzinnig dynamisch coach. Samen werken we vanuit onze praktijk "Wabi Sabie : Van barst naar krachtsverbinding" om persoonlijke barsten op vullen met goud en zo terug te laten stralen.


MEER INFO
Contacteer ons gerust als je nog vragen hebt op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info over Cuddle Party op www.cuddleparty.com/faq/ 
 
 
 
 

Afdrukken E-mailadres