Centrum voor dans - coaching - massage

Ontmoeting tussen contact en massage

Hou je van contact in het dansen met anderen en wil je graag ervaren hoe massage daarin een rol kan spelen en jou op een andere manier kan inspireren in je dans? 

Op verschillende manieren zullen we elkaar aanraken en waarnemen wat er in ons eigen lichaam en het lichaam van de ander gebeurt. We brengen de ander in beweging en volgen hierbij de natuurlijke flow van het lichaam. Hierdoor leer je antwoord te geven op impulsen zonder onnodige spanningen op te bouwen. Als vanzelf zal je ervaren hoe dans en massage in elkaar kunnen overvloeien.

Door de juiste afstemming met je partner te vinden, evolueer je naar een samen -dans-massage, waarin je je sensitiviteit tot ontwikkeling brengt. Je wordt als vanzelf uitgenodigd aanwezig te zijn in het moment en volledig neer te dalen in je lijf.

We doen dit in een veilige omgeving waarin er een langzame opbouw is in het contact. De kleding wordt aangehouden. Ervaring in lichaamswerk is aangeraden evenzeer een open houding om contact met anderen aan te gaan.

Je kan komen als koppel, gelegenheidsduo of single. Er wordt gewerkt met wisselende partners.

Begeleiding: Frederike Verhorst

Wanneer: 23/2/2019 van 10u-17u

Waar: 't Chaletje: zie plannetje

Er is een busverbinding tussen Leuven en Aarschot: 310, afstappen aan de Dutselhoek, dan is het een kleine 10 min. wandelen tot aan de chalet.

Deelnameprijs: 65 euro

 

Schrijf je in

Tags: tantra, persoonlijke groei, contactdans, lichaamsbewustzijn, samendans, Massage, verbondenheid, dans

Afdrukken E-mail