Centrum voor dans - coaching - massage

Groeiworkshops

Wil je graag het contact met je zelf verdiepen om trouw te kunnen zijn aan jezelf? Of om uiting te geven aan wat nog verborgen zit? Een stapje verder zetten in je groeiproces? 

Dan kunnen deze workshops jou een antwoord geven op wat jij zoekt. Op regelmatige basis zullen er thema's aangeboden worden waaraan je kan deelnemen

 

Dare to show yourself

Laten zien wat er in ons beweegt is niet zo makkelijk. Daar is durf en openheid voor nodig. We geven ons een beetje bloot en stellen ons dan kwetsbaar op .
We gaan op zoek naar onze uitdaging om gezien te worden. Net dat stukje in ons dat zich zo makkelijk opbergt en niet naar buiten komt, niet naar buiten durft komen omdat het veel veiliger is om het op te sluiten in een kastje. Door net dit stapje te zetten, zullen we groeien in de relaties die we met anderen aangaan. En zullen we eerlijk en in alle openhied in communicatie kunnen gaan.

In deze workshop onderzoeken we het thema via dans en reflectie. Je wordt uitgenodigd om jouw proces te onderzoeken en je wordt hierbij door de ander geholpen. Omdat we met kleine groepjes werken kan je je verwachten aan een diepgaande uitwerking en een persoonlijke benadering.

Er is een geleidelijke opbouw van de sessies, zodat je op een veilige manier jezelf kan openstellen voor datgene wat zich aanbied.

Wanneer: vrijdag 9/2

Waar: 't Chaletje in Holsbeek

Uren: 20u- 22u30

Deelnameprijs: 

25 euro 

 

Wie ben ik en waar wil ik naar toe?

Ben jij ook op zoek naar jezelf?

Beweegt er ook zoveel in jou dat je soms het bos niet meer ziet tussen al die bomen?

Weet je niet meer welke weg je wilt bewandelen?

Of ben je jezelf een beetje kwijt en heb je de neiging steeds opnieuw in je valkuil te belanden?

Wat je verlangt is meer inzichten te krijgen in de kwaliteiten die in jou bewegen en de patronen die daaruit kunnen voortvloeien.

Je wilt vinden wat bij jou past zodat je de juiste keuzes kan maken die je verder kunnen brengen naar jouw doel.

Dans  is de insteek om aan deze thema's te werken. Het laat je toe beter in te voelen en het brengt jou naar bewustzijn en verandering. Dans fungeert als een spiegel van wat zich afspeelt in het dagdagelijkse leven. De reflectie die achteraf plaatsvindt geeft je meer duidelijkheid en verankering.

In deze workshops  wordt je uitgenodigd om jouw proces te onderzoeken, waarbij je geholpen wordt door de ander. Je kan je verwachten aan een diepgaande uitwerking en een persoonlijke benadering.

Er is een geleidelijke opbouw van de sessies, zodat je op een veilige manier jezelf kan openstellen voor datgene wat zich aanbied.

Wanneer:

Zondag 8 april: Wie ben ik: Je kwaliteiten en uitdagingen

Zondag 6 mei: Waar wil ik naartoe, wat is mijn doel?

van 14u-16u30

Waar: 't Chaletje in Holsbeek

Deelnameprijs: 50 euro

Gelieve het bedrag na inschrijving te storten op rekeningnummer BE44 9795 8717 4145 met vermelding van naam van de workshop +je naam

 

                                                                             Schrijf je in

Afdrukken E-mail