Centrum voor dans - coaching - massage

Dansen met je voornemens

Begin jij ook het nieuwe jaar met nieuwe voornemens? Voornemens over je werk, je relatie, je gezin, je vrije tijd... Of haal je eerder de voornemens uit de oude doos die daar al lang zitten te wachten om zichtbaar te worden? Of begin je er gewoon niet aan omdat het je elke keer weer tot frustratie brengt?

Vaak plaveien we de weg met goede voornemens maar lopen ze al snel dood op een onverharde weg. Daarom is het belangrijk je voornemens klein en hanteerbaar te houden. Dan kunnen ze jou ook richting geven om ergens naartoe te gaan. Het geeft je ook de kans verder te groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

Ik nodig je dan ook graag uit op 'DANSEN MET JE VOORNEMENS'. In deze workshop gaan we zowel mediteren als dansen, schrijven en kleuren. Op die manier kan je met iets naar huis gaan zodat je gedurende het komende jaar herinnerd kan worden aan jouw haalbare voornemens.

Begeleiding: Frederike Verhorst

Wanneer: vrijdag 25 januari 20-22u30

Locatie: 'tChaletje in Holsbeek

Bijdrage: 20 euro

Gelieve het bedrag na inschrijving te storten op rekeningnummer BE44 9795 8717 4145 met vermelding van Valentijnverwendag +je naam. 

 

SCHRIJF JE IN

 

Afdrukken E-mail