Centrum voor dans - coaching - massage

Dans en klankcirkels

Zit je vaak in je hoofd en voel je behoefte te ZAKKEN IN JE LIJF?

Verlang je ernaar JEZELF TE OPENEN voor wat in je zit maar misschien nog niet de weg gevonden heeft naar buiten toe?

Hou van EXPERIMENT en klopt je hart voor alles wat nieuw voor je is?

Vanuit een diepe waarneming van wat er binnen jezelf afspeelt ga je in op je eigen impulsen. Je kijkt naar je behoeften, verlangens op dit moment van waaruit je je al dan niet laat inspireren en het contact met de ander aangaat. Dans en klank ontvouwen zich vanuit het moment. Je kijkt met een zuivere blik naar jezelf en de ander. 

Je wordt uitgenodigd om vrij te kiezen wat het moment jou biedt: er is ruimte voor JE SPEELSHEID, JE VUUR, JE SENSUALITEIT, JE UITDAGINGEN, JE ZACHTHEID, JE CREATIVITEIT... kortom JE EIGENHEID.

We creëren een sacred place waarin we in veiligheid met dans en klank kleur geven aan datgene wat er in ons borrelt.

Deze cirkel is een 'wij' proces, er is geen klassieke begeleiding, wel wordt er gefaciliteerd en gezorgd voor gepaste muziek. 

Elke keer zal deze cirkel weer andere dingen bieden, we leren te kijken naar het 'nu' moment om dan ook van hieruit naar alle eerlijkheid te handelen.

Facilitator: Frederike Verhorst

Wanneer: steeds op een vrijdag om de 2 maanden van 20-22u

7/12 enkel voor vrouwen en mannen

8/2  enkel voor vrouwen 

12/4 voor vrouwen en mannen

14/6 enkel voor vrouwen 

Locatie: 'tChaletje' (zie plannetje)

Er is een busverbinding tussen Leuven en Aarschot: 310, afstappen aan de Dutselhoek, dan is het een kleine 10 min. wandelen tot aan de chalet.

Deelnameprijs: 10 euro

Gelieve het bedrag na inschrijving te storten op rekeningnummer BE44 9795 8717 4145 met vermelding van dans en klankcirkel +datum +je naam

 

SCHRIJF JE IN

 

Tags: communicatie, persoonlijke ontwikkeling, mannen, vrouwen, klankcirkels, danscirkels, verbinding, meditatie, mannen en vrouwencirkel, vrouwencirkel, leuven, holsbeek

Afdrukken E-mail