Centrum voor dans - coaching - massage

contactjams

8/9: Contactjam met Legendarische wandeling en potluck
 
LEGENDARISCHE WANDELING VAN 15u - 17u30
Bomen waren heilig voor Kelten, Germanen, Grieken en Romeinen. Maar ook in onze Middeleeuwen, gingen een aantal boomrituelen niet teloor. Verborgen onder een christelijk kleedje bleef de verering bestaan. Toch riepen heel wat bomen ook angst op. Wat maakte de middeleeuwse mens zo bang van heksen en duivels? We staan stil bij het bijgeloof van onze voorouders en duiken in een wereld van magie, sprookjes en legenden. Ook bloemen en planten openbaren ons hun magie.
Eén ding beloof ik u: na deze wandeling zullen sommige bloemen en bomen nooit meer hetzelfde zijn!
 
POTLUCK van 18u- 19u30 ,eigen bord, beker en bestek meenemen
 
CONTACTJAM van 20u-22u15
Hou je van dansen en vind je het fijn om dit ook in contact met anderen te kunnen doen? Of is dit iets nieuws voor jou, maar voel je wel het verlangen om dit onbekend terrein te verkennen.
 
Een contactjam is een ideale gelegenheid om kennis te maken en om het reeds gekende met anderen te exploreren en te verdiepen. Het is een vrij gebeuren waarin je uitgenodigd wordt een samensdans-spel op te bouwen met één of meerdere partners. Deze krijgt de kleur die je er samen aan geeft. Het groepsgebeuren zorgt voor een gezamenlijke energie van verbondenheid. De jam wordt voorafgegaan met een opwarming van ongeveer een half uur, daarna is de dans vrij. Er is ruimte om ook alleen te dansen.
 
Begeleiding: Hadewijch Verhenne (wandeling) en Frederike Verhorst (contactjam)
 
Bijdrage: Wandeling: vrije bijdrage, ter plaatse te betalen
              Contactjam: 10 euro, thee en water inbegrepen, inschrijven via contactformulier op rekn° BE44 979587174145 met vermelding van je naam+ contactjam
 
Natuurlijk vinden we het fijn als je deelneemt aan de hele dag, maar je kan voor beide activiteiten apart inschrijven.
 
Andere data (enkel Contactjam):
 
 - 21/12

 - 19/4/2019

Waar: 'tChaletje: zie plannetje 

Bijdrage:  10 euro, thee en water inbegrepen, inschrijven via contactformulier op rekn° BE44 979587174145 met vermelding van je naam+ contactjam

 

Schrijf je in

 

Tags: samendansen, contactdans, leuven, holsbeek, creativiteit, dans

Afdrukken E-mail

Facebook

inschrijven nieuwsbrief