Centrum voor dans - coaching - massage

contactjam

Hou je van dansen en vind je het fijn om dit ook in contact met anderen te kunnen doen? Of is dit iets nieuws voor jou, maar voel je wel het verlangen om dit onbekend terrein te verkennen.

Een contactjam is een ideale gelegenheid om kennis te maken en om het reeds gekende met anderen te exploreren en te verdiepen. Het is een vrij gebeuren waarin je uitgenodigd wordt een samensdans-spel op te bouwen met één of meerdere partners. Deze krijgt de kleur die je er samen aan geeft. Het groepsgebeuren zorgt voor een gezamenlijke energie van verbondenheid. De jam wordt voorafgegaan met een opwarming van ongeveer een half uur, daarna is de dans vrij.  Er is ruimte om ook alleen te dansen.

Deze jam wordt ingeleid met een wandeling georganiseerd door Hadewijch Verhenne met een potluck achteraf. Een co-creatie ontstaan vanuit de Opendeurdag! Het zou fijn zijn als je de hele dag aanwezig kan zijn, maar allicht is het mogelijk om het tijdstip dat je invalt zelf te bepalen.

Wanneer: zondag 1/4 

                  jam: 20u-22u15

Waar: 'tChaletje  in Holsbeek, samenkomst voor de wandeling aan het 'tChaletje om 15u15 zodat we om 15u30 kunnen vertrekken.

Deelnameprijs:

Jam:  9 euro, thee en water inbegrepen

Inschrijven via contactformulier, je inschrijving is definitief bij betaling van 9 euro op rekeningnummer: BE44 979587174145 met vermelding van je naam+ contactjam

 

Schrijf je in

 

Afdrukken E-mail

Facebook

inschrijven nieuwsbrief