Centrum voor dans - coaching - massage

Groeiworkshops

Wil je graag het contact met je zelf verdiepen om trouw te kunnen zijn aan jezelf? Of om uiting te geven aan wat nog verborgen zit? Een stapje verder zetten in je groeiproces? 

Dan kunnen deze workshops jou een antwoord geven op wat jij zoekt. Op regelmatige basis zullen er thema's aangeboden worden waaraan je kan deelnemen

 

Dare to show yourself

Laten zien wat er in ons beweegt is niet zo makkelijk. Daar is durf en openheid voor nodig. We geven ons een beetje bloot en stellen ons dan kwetsbaar op .
We gaan op zoek naar onze uitdaging om gezien te worden. Net dat stukje in ons dat zich zo makkelijk opbergt en niet naar buiten komt, niet naar buiten durft komen omdat het veel veiliger is om het op te sluiten in een kastje. Door net dit stapje te zetten, zullen we groeien in de relaties die we met anderen aangaan. En zullen we eerlijk en in alle openhied in communicatie kunnen gaan.

In deze workshop onderzoeken we het thema via dans en reflectie. Je wordt uitgenodigd om jouw proces te onderzoeken en je wordt hierbij door de ander geholpen. Omdat we met kleine groepjes werken kan je je verwachten aan een diepgaande uitwerking en een persoonlijke benadering.

Er is een geleidelijke opbouw van de sessies, zodat je op een veilige manier jezelf kan openstellen voor datgene wat zich aanbied.

Wanneer: vrijdag 9/2

Waar: 't Chaletje in Holsbeek

Uren: 20u- 22u30

Deelnameprijs: 

25 euro 

 

Wie ben ik en waar wil ik naar toe?

Ben jij ook op zoek naar jezelf?

Beweegt er ook zoveel in jou dat je soms het bos niet meer ziet tussen al die bomen?

Weet je niet meer welke weg je wilt bewandelen?

Of ben je jezelf een beetje kwijt en heb je de neiging steeds opnieuw in je valkuil te belanden?

Wat je verlangt is meer inzichten te krijgen in de kwaliteiten die in jou bewegen en de patronen die daaruit kunnen voortvloeien.

Je wilt vinden wat bij jou past zodat je de juiste keuzes kan maken die je verder kunnen brengen naar jouw doel.

Dans  is de insteek om aan deze thema's te werken. Het laat je toe beter in te voelen en het brengt jou naar bewustzijn en verandering. Dans fungeert als een spiegel van wat zich afspeelt in het dagdagelijkse leven. De reflectie die achteraf plaatsvindt geeft je meer duidelijkheid en verankering.

In deze workshops  wordt je uitgenodigd om jouw proces te onderzoeken, waarbij je geholpen wordt door de ander. Je kan je verwachten aan een diepgaande uitwerking en een persoonlijke benadering.

Er is een geleidelijke opbouw van de sessies, zodat je op een veilige manier jezelf kan openstellen voor datgene wat zich aanbied.

Wanneer:

Zondag 8 april: Wie ben ik: Je kwaliteiten en uitdagingen

Zondag 6 mei: Waar wil ik naartoe, wat is mijn doel?

van 14u-16u30

Waar: 't Chaletje in Holsbeek

Deelnameprijs: 50 euro

Gelieve het bedrag na inschrijving te storten op rekeningnummer BE44 9795 8717 4145 met vermelding van naam van de workshop +je naam

 

                                                                             Schrijf je in

Afdrukken E-mail

Contact in dans

Dansen in contact met de ander is vaak een uitdaging. Het is een zoeken en aanvoelen hoever je in de ruimte van de ander mag en kan komen. Wat laat je toe en wat laat de ander toe? Waar ligt mijn grens en waar ligt de grens van de ander? Verlang jij ook om dit te onderzoeken en toch stilaan uit je comfortzone te treden in alle veiligheid? Om jouw spontaniteit te vergroten in contact met de ander. Door aanwezig te zijn in het moment, je gedachten, je verwachtingen en overtuigingen los te laten, door gewoon te zijn wie je bent en te vertrouwen dat dit goed is.

We exploreren verschillende vormen van contact, van speelsheid naar meer intimiteit, van afstand naar nabijheid. We ontwikkelen onze sensitiviteit, onze lichamelijke luistervaardigheid naar de ander toe vanuit een diep contact en vertrouwen met onszelf.
De opbouw is geleidelijk zodat je in alle veiligheid jezelf kan openstellen.
Ervaringen worden uitgewisseld zodat jouw groeiproces in contact zich verder kan verdiepen.

Wanneer: reeks van 4 zondagmiddagen: 25/3- 15/4- 27/5- 17/6 van 14 u-16u. De reeks gaat door vanaf 6 deelnemers en er wordt gestreefd naar een evenwicht tussen mannen en vrouwen.

Waar: 'tChaletje in Holsbeek

Deelnameprijs: 60 euro

Gelieve het bedrag na inschrijving te storten op rekeningnummer BE44 9795 8717 4145 met vermelding van Contact in dans +je naam

Voor de info over de jams: klik hier

 

                                                                                  SCHRIJF JE IN

Afdrukken E-mail

contactjam

Hou je van dansen en vind je het fijn om dit ook in contact met anderen te kunnen doen? Of is dit iets nieuws voor jou, maar voel je wel het verlangen om dit onbekend terrein te verkennen.

Een contactjam is een ideale gelegenheid om kennis te maken en om het reeds gekende met anderen te exploreren en te verdiepen. Het is een vrij gebeuren waarin je uitgenodigd wordt een samensdans-spel op te bouwen met één of meerdere partners. Deze krijgt de kleur die je er samen aan geeft. Het groepsgebeuren zorgt voor een gezamenlijke energie van verbondenheid. De jam wordt voorafgegaan met een opwarming van ongeveer een half uur, daarna is de dans vrij.  Er is ruimte om ook alleen te dansen.

Deze jam wordt ingeleid met een wandeling georganiseerd door Hadewijch Verhenne met een potluck achteraf. Een co-creatie ontstaan vanuit de Opendeurdag! Het zou fijn zijn als je de hele dag aanwezig kan zijn, maar allicht is het mogelijk om het tijdstip dat je invalt zelf te bepalen.

Wanneer: zondag 1/4 

                  jam: 20u-22u15

Waar: 'tChaletje  in Holsbeek, samenkomst voor de wandeling aan het 'tChaletje om 15u15 zodat we om 15u30 kunnen vertrekken.

Deelnameprijs:

Jam:  9 euro, thee en water inbegrepen

Inschrijven via contactformulier, je inschrijving is definitief bij betaling van 9 euro op rekeningnummer: BE44 979587174145 met vermelding van je naam+ contactjam

 

Schrijf je in

 

Afdrukken E-mail

inschrijven nieuwsbrief