Centrum voor dans - coaching - massage

Privacy verklaring

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan wordt je enkele keren per jaar op de hoogte gehouden van de activiteiten van In-movarte. Jouw gegevens (naam en emailadres) worden uitsluitend gebruikt om je deze informatie te verschaffen en worden nooit doorgegeven aan derden. Uitschrijven is altijd mogelijk via de link 'uitschrijven'.

Mijn website is gebouwd met joomla en dit platform hanteert de regels van de Europese wetgeving. Op mijn website verzamel ik geen gegevens van jou via cookies. Ik maak dus ook geen gebruik van een cookieverklaring.

 

 

Afdrukken E-mail

Dans en klankcirkels

Zit je vaak in je hoofd en voel je behoefte te ZAKKEN IN JE LIJF?

Verlang je ernaar JEZELF TE OPENEN voor wat in je zit maar misschien nog niet de weg gevonden heeft naar buiten toe?

Hou van EXPERIMENT en klopt je hart voor alles wat nieuw voor je is?

Vanuit een diepe waarneming van wat er binnen jezelf afspeelt ga je in op je eigen impulsen. Je kijkt naar je behoeften, verlangens op dit moment van waaruit je je al dan niet laat inspireren en het contact met de ander aangaat. Dans en klank ontvouwen zich vanuit het moment. Je kijkt met een zuivere blik naar jezelf en de ander. 

Je wordt uitgenodigd om vrij te kiezen wat het moment jou biedt: er is ruimte voor JE SPEELSHEID, JE VUUR, JE SENSUALITEIT, JE UITDAGINGEN, JE ZACHTHEID, JE CREATIVITEIT... kortom JE EIGENHEID.

We creëren een sacred place waarin we in veiligheid met dans en klank kleur geven aan datgene wat er in ons borrelt.

Deze cirkel is een 'wij' proces, er is geen klassieke begeleiding, wel wordt er gefaciliteerd en gezorgd voor gepaste muziek. 

Elke keer zal deze cirkel weer andere dingen bieden, we leren te kijken naar het 'nu' moment om dan ook van hieruit naar alle eerlijkheid te handelen.

Facilitator: Frederike Verhorst

Wanneer: steeds op een vrijdag om de 2 maanden van 20-22u

7/12 enkel voor vrouwen en mannen

8/2  enkel voor vrouwen 

12/4 voor vrouwen en mannen

14/6 enkel voor vrouwen 

Locatie: 'tChaletje' (zie plannetje)

Er is een busverbinding tussen Leuven en Aarschot: 310, afstappen aan de Dutselhoek, dan is het een kleine 10 min. wandelen tot aan de chalet.

Deelnameprijs: 10 euro

Gelieve het bedrag na inschrijving te storten op rekeningnummer BE44 9795 8717 4145 met vermelding van dans en klankcirkel +datum +je naam

 

SCHRIJF JE IN

 

Afdrukken E-mail

Ontmoeting tussen contact en massage

Hou je van contact in het dansen met anderen en wil je graag ervaren hoe massage daarin een rol kan spelen en jou op een andere manier kan inspireren in je dans? 

Op verschillende manieren zullen we elkaar aanraken en waarnemen wat er in ons eigen lichaam en het lichaam van de ander gebeurt. We brengen de ander in beweging en volgen hierbij de natuurlijke flow van het lichaam. Hierdoor leer je antwoord te geven op impulsen zonder onnodige spanningen op te bouwen. Als vanzelf zal je ervaren hoe dans en massage in elkaar kunnen overvloeien.

Door de juiste afstemming met je partner te vinden, evolueer je naar een samen -dans-massage, waarin je je sensitiviteit tot ontwikkeling brengt. Je wordt als vanzelf uitgenodigd aanwezig te zijn in het moment en volledig neer te dalen in je lijf.

We doen dit in een veilige omgeving waarin er een langzame opbouw is in het contact. De kleding wordt aangehouden. Enige ervaring in lichaamswerk is aangeraden evenzeer een open houding om contact met anderen aan te gaan.

Je kan komen als koppel, gelegenheidsduo of single. Er wordt gewerkt met wisselende partners.

We streven naar een evenwicht tussen mannen en vrouwen en een even aantal deelnemers. Dit maakt dat de mogelijkheid er is dat je even op de wachtlijst komt te staan.

Begeleiding: Frederike Verhorst

Wanneer: 28/4/2019 van 10u-17u

Waar: 't Chaletje: zie plannetje

Er is een busverbinding tussen Leuven en Aarschot: 310, afstappen aan de Dutselhoek, dan is het een kleine 10 min. wandelen tot aan de chalet.

Deelnameprijs: 65 euro

 

Schrijf je in

Afdrukken E-mail

Dansproject met toonmoment: 'Zoekend naar balans '

EMPOWER jezelf door met een groep van min. 8 mensen te groeien naar meer BEWUSTZIJN, CREATIVITEIT, EXPRESSIVITEIT en VERBONDENHEID.

Met dans en beweging ga je aan de slag om het thema balans in je leven te onderzoeken en te kijken op welke manier dit met jou resoneert. Zowel persoonlijk als in groep ga je doorheen een proces. Je krijgt workshops aangeboden die je aanzetten tot zelfonderzoek en hoe je hieraan expressie geeft. De beginfase is onderzoekend en explorerend, in een later stadium kijken we wat en hoe we ons materiaal zullen presenteren.

De nadruk ligt op het proces, op het SAMEN CREEËREN in een veilige bedding met als kers op de taart: jezelf te laten zien aan een publiek!

Om hieraan deel te nemen heb je geen danservaring nodig, wel een affiniteit met dans. 

Je bent minstens 40 jaar oud.

Je bent bereid je te engageren voor de opgegeven data.

Begeleiding: Frederike Verhorst

Data:

10 woensdagavonden van 20-22u en 2 weekenden van 10-17u

9-16-23-30/1

6-13-20-27/2

13-20/3

zat. en zon. 23 en 24/3

zat. en zon. 30 en 31/3 , met toonmoment op 31/3

Locatie : 'tChaletje (zie plannetje)

Er is een busverbinding tussen Leuven en Aarschot: 310, afstappen aan de Dutselhoek, dan is het een kleine 10 min. wandelen tot aan de chalet.

Indien je echt interesse hebt en vervoer is een probleem voor jou dan kunnen we zoeken naar oplossingen door carpooling of zoeken we naar mogelijkheden om je ergens op te pikken.

Deelnameprijs: 252 euro

Ben je werkloos en kan je dit financieel niet dragen,  dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 

HEB JE INTERESSE OF NOG VRAGEN? AARZEL NIET OM CONTACT OP TE NEMEN. 

HEB JE INTERESSE MAAR IS HET NIET MOGELIJK JE VRIJ TE MAKEN OP DEZE DATA? OOK DAN HOOR IK HET GRAAG. 

 

IK HEB INTERESSE OF EEN VRAAG

 

 

 

Afdrukken E-mail

Contact in dans

Dansen in contact met de ander is vaak een uitdaging. Het is een zoeken en aanvoelen hoever je in de ruimte van de ander mag en kan komen. Wat laat je toe en wat laat de ander toe? Waar ligt mijn grens en waar ligt de grens van de ander? 

Verlang jij ook om dit te onderzoeken en toch stilaan uit je comfortzone te treden in alle veiligheid? Om jouw spontaniteit te vergroten in contact met de ander. Door aanwezig te zijn in het moment, je gedachten, je verwachtingen en overtuigingen los te laten, door gewoon te zijn wie je bent en te vertrouwen dat dit goed is. 

We exploreren verschillende vormen van contact, van speelsheid naar meer intimiteit, van afstand naar nabijheid. We ontwikkelen onze sensitiviteit, onze lichamelijke luistervaardigheid naar de ander toe vanuit een diep contact en vertrouwen met onszelf.
De opbouw is geleidelijk zodat je in alle veiligheid jezelf kan openstellen.
Ervaringen worden uitgewisseld zodat jouw groeiproces in contact zich verder kan verdiepen.

Na deze reeks heb je meer vertrouwen in jezelf en durf je voorbij je eigen gedachten je spontaniteit toe te laten waardoor contact met anderen vlotter zal verlopen. Je ontwikkelt lichamelijke vaardigheden waardoor je je beter in je vel en je krachtiger voelt. 

Kom je als koppel dan leer je elkaar op een andere manier kennen, je leert je afstemmen , te luisteren naar je partner. Je kan samen tot bepaalde inzichten komen die je verder helpen in je relationele groei.  En bovenal zal je samen plezier beleven!

Of je nu komt als single of als koppel, iedereen danst met elkaar vanuit een respectvolle houding.

Begeleiding: Frederike Verhorst

Wanneer: reeks van 7 zondagnamiddagen van 14u-16u. 

23/9; 7-21/10; 4-18/11; 2-16/12 

16 December wordt de reeks afgesloten met een klankrelaxatie gegeven door Annelies Van Loon. De sessie duurt dan tot 17u.

De reeks gaat door vanaf 6 deelnemers en er wordt gestreefd naar een evenwicht tussen mannen en vrouwen.

Waar: 'tChaletje in Holsbeek

Deelnameprijs: 113 euro, thee en water inbegrepen

Gelieve het bedrag na inschrijving te storten op rekeningnummer BE44 9795 8717 4145 met vermelding van Contact in dans +je naam

Voor de info over de jams: klik hier

 

 SCHRIJF JE IN

Afdrukken E-mail

Meer artikelen...

inschrijven nieuwsbrief