Centrum voor dans - coaching - massage

Coaching-Danscoaching-relatiecoaching

Je hebt hulp nodig omdat je even het bos niet meer ziet tussen al die bomen. Je loopt steeds weer aan tegen die oude patronen, je hebt het contact en vertrouwen in jezelf en de ander een beetje verloren en weet niet meer waarvoor je hart klopt. Je weet even de richting niet meer die je wil bewandelen. Je voelt je niet meer zo lekker in dat lijf en weet niet waar het vandaan komt.

Wat je wilt is voelen wat je nodig hebt. Je wilt je vrijer voelen in contact met jezelf en anderen. Je wilt durven je grenzen en verlangens kenbaar te maken en jezelf te laten zien en horen wie je bent. Je verlangt met passie te leven.

In relatie wil je graag meer verbinding met je partner. Je wilt helder leren communiceren en een sensitiviteit ontwikkelen naar elkaar.

Omdat een lichaam zoveel meer zegt dan woorden alleen is dans dikwijls mijn insteek in het coachingsproces. Door dans komen onbewuste gevoelens en gedachten aan het licht, je ontdekt je houding tegenover zaken en wordt alerter op signalen van je lichaam zodat je dichter bij je gestelde doel kan komen. Beweging-dans en gesprek wisselen elkaar af om zo te komen tot meer bewustwording, ontwikkeling en verandering. 

Kom je met je partner dan werken we naast beweging ook met contactoefeningen. Je leert luisteren naar elkaar en je wensen en verlangens kenbaar te maken. 

 

                                                                                                  

We beginnen met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we wat ik voor jou kan betekenen en hoe we gaan werken. Je kan daarna  kiezen voor een eenmalige afspraak of een traject. Wil je eens proberen of deze benadering je ligt of denk je dat je net een extra duwtje nodig hebt om weer verder te kunnen dan kies jij beter voor een eenmalige sessie. Voel je dat je met jouw vraag een diepgaande weg wil afleggen dan is een traject voor jou een betere keuze.

Een coachingsessie duurt ong. 1,5 u. 

Prijs: 60 euro, intake gesprek: 40 euro

Ben je werkloos, neem dan gerust contact met mij op. Samen bekijken we wat mogelijk voor jou is.

 

Maak een afspraak

Afdrukken E-mail

Getuigenissen van coachees

 
Bij Frederike danscoaching volgen, is zoeken, en opnieuw ontdekken wat er in mij leeft.
 
Is ook nieuwe dingen tegen komen. Is een laboratoriumruimte van proberen, zoeken en voelen wat wel en wat niet werkt. 
 
Haar vragen zijn raak en helpen me om te vinden wat ik echt nodig heb. Ze is als een gids met opdrachten. Nooit oordelend, altijd helder observerend, met  opdrachten, ook om thuis te doen. Ik leer op zelf verantwoordelijkheid op te nemen thuis en om dat steeds opnieuw te voelen. 
Ik geniet en bloei open in de dans. 
 
Hadewijch 
 
'Ik was de essentie van mezelf verloren. Deze sessie heeft mij terug naar mijn kern gebracht, zodat ik kon voelen wat nodig voor mij was. Hierdoor was het voor mij makkelijker de juiste keuze te maken. Zelfzorg en mijn eigen ruimte innemen zijn prioritair voor mij geworden.'
 
Brigitte
 

In 2015 ben ik geveld door een burn-out. Ik leefde vanuit mijn hoofd en was totaal vervreemd van mijn lichaam. Met vallen en opstaan ging ik op ontdekkingsreis naar mijn lichaam en ziel. Ik kwam terecht bij Frederike met de vraag om via dans en beweging meer in verbinding te komen met mijn lichaam. In deze sessie kwamen emotionele spanningen los en heb ik ontdekt dat ik al heel mijn leven geblokkeerd was. Ik ging er door en ontdekte mijn vuur in de dans en dat gaf mij een fantastisch gevoel van vrijheid. 

Dominique